Betalen

HOE VEILIG IS ONLINE BETALEN?

 

Zeer veilig! Voor veilige online betalingen werkt Gallet-Claeys samen met Mollie. Als marktleider op gebied van online betalen bij e-commerce garandeert Mollie een 100% veilige afhandeling.

Of u nu bancontact, visa of een andere methode gebruikt, de transactie gebeurt steeds via een met verschillende firewalls beveiligde site rechtstreeks tussen Mollie en de koper. Noch Gallet-Claeys noch derden krijgen uw kaartnummer of andere informatie te zien. Mollie verifieert o.a. de geldigheid van uw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van uw kredietkaart en geeft bericht aan Gallet-Claeys wanneer alles in orde is en de betaling zal uitgevoerd worden. Zo wordt uw bestelling onmiddellijk bevestigd en kan overgegaan worden tot verzending van uw aangekochte producten.

U kan probleemloos betalen met:

  • Bancontact / Mister Cash
  • VISA
  • Mastercard
  • KBC Online
  • Dexia Direct
  • ING
  • via overschrijving op rekeningnummer BE00 0000 0000 0000

 

HOE BETAAL IK HET BEST?

 

U kunt betalen op één van de volgende manieren:

Creditcard
Wij aanvaarden Visa en MasterCard. De betaling gebeurt in een beveiligde omgeving van betalingsprovider Mollie, waardoor uw gegevens met de grootste zorg worden behandeld. Voor de betaling met een creditcard worden géén kosten in rekening gebracht.

Overschrijving
Betalen via online overschrijving (enkel voor Belgische klanten). Als klant van ING, KBC of Dexia kunt u direct het bedrag van uw bestelling overschrijven. Volg hiervoor de instructies die u stap voor stap worden uitgelegd. De betaling via bankoverschrijving is veilig en gebeurt rechtstreeks via de online betaalmodule van uw bank.

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer