Onze troeven

Bij Juweliers Gallet-Claeys kunt u rekenen op een uitgebreide en zorgvuldige service. Met kennis van zaken en gedreven door onze passie voor het vak staan we steeds voor u klaar met vakkundig advies.


Aanpassen, reinigen en herstellen van juwelen en sieraden

Naast het ontwerpen en vervaardigen van juwelen op maat kunt u bij ons terecht voor diverse aanpassingen en herstellingen van juwelen en horloges. Ons atelier staat in voor het nauwkeurig aanpassen, herstellen en vervangen van juweelonderdelen. Wij staan ook in voor het terugplaatsen of herzetten van losse stenen of parels, het oprijgen en reinigen van parelkettingen, en het grondig schoonmaken van zowel sieraden als uurwerken. Zo schitteren uw juwelen terug als nieuw!

Herstellen van uurwerken en klokken


Gallet-Claeys is een gediplomeerd en ervaren horlogehersteller. Wij herstellen elk type uurwerk, alsook antieke klokken en horloges.

Bovendien krijgt u een garantie van drie maanden op elke herstelling. Ook voor het vervangen van horlogeglaasjes, horlogebandjes of batterijen kan u bij ons aankloppen. Zelfs als u het horloge niet bij ons aankocht. Horlogearmbanden en batterijen worden altijd vervangen terwijl u wacht.

Oorgaatjes prikken


Oorgaatjes prikken gebeurt bij juweliers Gallet-Claeys pijnloos, hygiënisch en geruisloos. Misschien verwacht u bij het maken van het gaatje een "knal”, zoals vroeger gebruikelijk was. Tegenwoordig wordt een oorbel geruisloos gezet, waarbij de huid gewoon uiteen gaat door de stift van de oorbel, en dit zonder weefselbeschadiging.

U heeft bij ons de keuze uit verschillende modellen:
  • De titanium collectie: u kan kiezen uit een bolletje, een steentje of een ringetje.
  • De gouden collectie: meer dan 24 modellen volledig leverbaar in 14- of 18 karaat goud.
  • De stalen collectie: u kan kiezen uit een bolletje, een bloemetje, novelty's, ...
  • De kindercollectie: gevarieerde keuze van een lieveheersbeestje tot en met de absolute topper; de daisies.

Ars Nobilis


Gallet-Claeys is lid van ARS NOBILIS, de Belgische Federatie voor Juwelen en Uurwerken.

Deze vereniging bewaakt nauwlettend de kwaliteitsnormen en vakkundigheid van al haar leden en verzekert u als klant van een juweel of uurwerk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen in de Belgische juweel- en uurwerkindustrie.
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer